Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Σας καλούμε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, καθώς η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop), συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας σε αυτούς.

Α. Πνευματική Ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.kazantzakisbooks.gr
 είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ]. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Β. Υποχρεώσεις Χρηστών

Οι χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.kazantzakisbooks.gr
 αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Γ. Ασφάλεια

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] αναγνωρίζουν τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας, και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια αυτή επιτυγχάνεται ως εξής:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Έχετε τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς, μέσω των ανωτέρω κωδικών, και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] δεν ευθύνεται για τη χρήση του Μυστικού Κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης, για τη δημιουργία password, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς, αλλά και σύμβολα.

Δ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κ.λπ.) κατά κανόνα για τη διεκπεραίωση παραγγελιών σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.kazantzakisbooks.gr
 τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο, στις αρμόδιες και μόνον αρχές).

Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Ε. Αγορά Προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail, το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία και την αποστολή της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών μας, θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν καθώς και πληροφορίες σχετικά με την αποστολή.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα, τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας ή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την ορθή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Σας συνιστούμε να διατηρείτε τα e-mail αυτά σε όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

ΣΤ. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει ως εξής:

·    Εάν η ηλεκτρονική διαδικασία της υποβολής παραγγελίας δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το κουμπί «Διαγραφή».

·    Εάν η ηλεκτρονική παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα προϊόντα που περιλαμβάνει δεν έχουν ακόμα αποσταλεί, μπορείτε να καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 210.36.42.829 και να ζητήσετε από τον αρμόδιο συνεργάτη μας να αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας.

Ζ. Διαχείριση Λογαριασμού και Παρακολούθηση Πορείας Παραγγελιών

Η εγγραφή σας στο E-shop των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελίας σας.

Ενημερώνεστε άμεσα, μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με e-mail, για το αν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, εάν και πότε έχουν αποσταλεί τα δέματά σας, καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί αποστολής τους από τη Μεταφορική Εταιρεία, ώστε να μπορείτε οι ίδιοι να παρακολουθείτε την πορεία τους.

Η. Τρόποι Πληρωμής

·    Mε την ασφάλεια συναλλαγών που προσφέρει το σύστημα Paypal.

·    Με Αντικαταβολή, πληρώνοντας κατά την παραλαβή του δέματός σας.

·    Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του ποσού χρέωσής σας και αποστολή της απόδειξης σε εμάς με φαξ (210.36.42.830) ή e-mail (sales@kazantzakispublications.org
), προκειμένου να σας αποσταλεί η παραγγελία. Για πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο (210.36.42.829). 

Θ. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ασφάλεια κατά τις Συναλλαγές

Βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον νόμο. Με απόλυτο σεβασμό στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] περιορίζονται στη χρήση αυτών μόνο για την εξυπηρέτηση πελατών.

Ι. Επιστροφές προϊόντων – Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα βιβλία που αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάστασή τους, μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την παραλαβή τους, εάν:

·    Παραλάβατε διαφορετικά βιβλία από αυτά που είχατε ζητήσει.

·    Διαπιστώσατε φαινόμενο κακέκτυπου, δηλαδή βιβλίου με εκτυπωτικό ελάττωμα (λ.χ. ατύπωτες σελίδες).

·    Παραλάβατε αντίτυπο με βιβλιοδετικό ελάττωμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν επιστρέφονται βιβλία, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς τους.

ΙΑ. Περιορισμός Ευθύνης

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] έχουν δικαίωμα να μεταβάλλουν τις αρχικές τιμές των προϊόντων τους, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] έχουν δικαίωμα να μεταβάλλουν τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων τους σε όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνουν αυτό σκόπιμο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο, και κατά τη διάρκεια αυτής, και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

ΙΒ. Όροι

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν μονομερώς ή να ανανεώνουν τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός τους, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

 

 

Copyright 2014 © ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ] © All rights reserved